Порошенко змінив посаду Уповноваженого з питань реабілітації бійців

Порошенко змінив посаду Уповноваженого з питань реабілітації бійців

Укрінформ
Президент Петро Порошенко призначив Вадима Свириденка Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій.

Відповідний указ №386/2018 опублікований на сайті глави держави.

“Призначити Свириденка Вадима Васильовича Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій”, - ідеться в документі.

Зазначається, що Свириденка призначено на посаду Уповноваженого з питань реабілітації учасників бойових дій “з метою забезпечення належних умов для реалізації учасниками бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції та заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, права на реабілітацію та відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України”.

Читайте також: Президент привітав учасників і гостей VI З’їзду мусульман України

Крім того, визнано таким, що втратив чинність, Указ Президента від 1 грудня 2016 року № 536 “Про Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інше захворювання під час участі в антитерористичній операції". Попередньо указом №385/2018 Порошенко звільнив Вадима Свириденка з цієї посади.

Також глава держави указом №384/2018 утворив в Адміністрації Президента відділ забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій і затвердив граничну чисельність працівників АП у кількості 432 штатних одиниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-