Бойко заявляє про створення нової парламентської групи

Бойко заявляє про створення нової парламентської групи

Укрінформ
Співголова парламентської фракції партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко заявив про намір створити найближчим часом депутатську групу "Опозиційна платформа - За життя".

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112".

"Ми створюємо парламентську групу "Опозиційна платформа - За життя". "Опозиційний блок" залишається в минулому, ми йдемо далі, об'єднуючи всю опозицію. І така парламентська група буде створена в парламенті найближчим часом", - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, співголова фракції партії "Опозиційний блок" Олександр Вілкул заявив на пленарному засіданні у вівторок, 20 листопада, про виключення з фракції Юрія Бойка і заступника голови фракції Сергія Льовочкіна.

Згідно з Регламентом Верховної Ради, депутат вважається офіційно виключеним з фракції або депутатської групи після відповідного оголошення про це головуючого на пленарному засіданні.

Співголова партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко і лідер партії "За життя!» Вадим Рабінович 9 листопада підписали угоду про створення частиною партії "Опоблок" і партією "За життя!» об'єднання "Опозиційна платформа - За життя" і домовилися про висунення єдиних кандидатів на усіх загальнонаціональних виборах у 2019 році.

Читайте також: Льовочкіна і Бойка виключили з фракції Опоблоку

Пізніше народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський заявив, що партія "Опозиційний блок" не уповноважувала Бойка підписувати документи про створення "Опозиційної платформи - За життя".

17 листопада стало відомо, що Бойко став єдиним кандидатом в президенти від "Опозиційної платформи - За життя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-