Угорського політика помітили

Угорського політика помітили "спостерігачем" на Донбасі, посол вимагає реакції

Укрінформ
Член угорської партії "Йоббік", представник обласної ради Бекеш у Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи Гергьо Тамаш Шаму брав участь у "спостереженні" за фейковими виборами в "Л/ДНР".

Про це на своїй сторінці у Facebook написала посол України в Угорщині Любов Непоп.

"У зв’язку з інформацією щодо участі Гергьо Тамаша Шаму в так званому «спостереженні» за фейковими виборами на Сході України звернулася до Голови партії «Йоббік», Обласної Ради Бекеш та Міністерства зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини", - повідомила посол.

Вона підкреслила, що Україна високо цінує підтримку Угорщини в питанні відновлення територіальної цілісності та миру. 

За словами Непоп, такі ж дії окремих «політиків» заслуговують на суворе засудження і належну реакцію з тим, щоб запобігти їх повторенню.

"Така поведінка в гонитві за популярністю, забуваючи про майже щоденні втрати від триваючої російської агресії серед українських громадян, в тому числі угорської національності, не лише порушує українські закони та міжнародні правові норми, а і просто глибоко аморальна", - наголосила дипломат.

Читайте також: ООН вважає "вибори" на Донбасі порушенням Конституції України і Мінських угод

Як повідомлялося, російська окупаційна адміністрація на окупованих територіях Донецької та Луганської областей провела 11 листопада "вибори", на яких обирали ватажків терористичних "ЛНР" і "ДНР" та "депутатів".

Країни світу засудили проведення цих фейкових виборів на окупованій Росією території Донбасу.

Фото: nemzeti.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-