Парубій оголосив перерву у засіданні для консультацій

Парубій оголосив перерву у засіданні для консультацій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив перерву у засіданні на вимогу фракцій «Батьківщини» та «Радикальної партії» до 10 годин 50 хвилин для консультацій.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Оголошую перерву на півгодини для консультацій до 10.50», - сказав він.

Голови фракцій зберуться для консультацій у кабінеті спікера.

Як повідомлялося, сьогодні на порядку денному стоїть президентський невідкладний законопроект «Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України».

Читайте також: Рада розгляне ратифікацію угоди з ЄС про допомогу на €1 мільярд

Далі депутати перейдуть до розгляду законопроектів №8487 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» та №8488 «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України».

У наступному законопроекті №0203 пропонується ратифікувати Меморандум про взаєморозуміння між Україною як позичальником та Європейським Союзом як кредитором, підписаний 14 вересня 2018 року в м. Києві, який набирає чинності з дати його ратифікації, і Кредитну угоду щодо отримання Україною макрофінансової допомоги Європейського Союзу у сумі до 1 мільярда євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-