Порошенко обговорив із віце-президентом Єврокомісії мільярдну допомогу

Порошенко обговорив із віце-президентом Єврокомісії мільярдну допомогу

Укрінформ
Петро Порошенко обговорив із віце-президентом Єврокомісії, Валдісом Домбровскісом, реалізацію меморандуму щодо четвертої програми макрофінансової допомоги ЄС Україні в обсязі 1 млрд євро.

Зустріч відбулася у рамках візиту Глави Української держави до Гельсінкі (Фінляндія), повідомляє прес-служба Президента.

“Глава Української держави та віце-президент Європейської Комісії обговорили стан реалізації Меморандуму про взаєморозуміння та Кредитної угоди між Україною та Європейським Союзом щодо Четвертої програми макрофінансової допомоги Україні в обсязі 1 мільярд євро”, - ідеться в повідомленні.

За даними АП, під час зустрічі було відзначено, що Україна максимально швидко реалізує взяті на себе зобов'язання в рамках згаданих угод і на сьогодні завершується виконання всіх 6 умов для отримання першого траншу допомоги (500 млн євро) та очікується позитивна оцінка Єврокомісії.

Читайте також: Рада розгляне ратифікацію угоди з ЄС про допомогу на €1 мільярд

Віце-президент Єврокомісії також запевнив у продовженні всебічної підтримки України з боку ЄС на шляху успішних реформ та імплементації Угоди про асоціацію.

Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко 7-8 листопада перебуває з робочим візитом у Фінляндській Республіці.

Фото: прес-служба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-