Парубій  вважає санкції РФ свідченням безсилля путінського режиму

Парубій вважає санкції РФ свідченням безсилля путінського режиму

Укрінформ
Україна повинна посилити санкції на російський бізнес в Україні, а «санкційний список» РФ є свідченням некомпетентності і безсилля путінського режиму.

На цьому наголосив голова Верховної Ради Андрій Парубій у Facebook.

«Путінські санкції - це свідчення некомпетентності і безсилля путінського режиму. Алогічний, безсистемний список із помилками в прізвищах нагадує скоріш агонію» - заявив спікер.

Голова парламенту підкреслив, що включення його у цей список не буде мати впливу.

«У мене ці так звані «санкції» викликають лише сміх, адже я ніколи не мав і не маю ніякого бізнесу, грошей чи майна на території країни-агресора. Тож ці санкції нічого більше, ніж переведення паперу», - підкреслив голова парламенту.

«Разом з цим переконаний, що Україна повинна посилити санкції як на російський бізнес в Україні, так і на тих, хто, прикидаючись українцями, насправді представляє в Україні російські економічні і політичні інтереси», - йдеться в повідомленні.

За його словами, це особливо актуально напередодні президентських і парламентських виборів в Україні, «на які Росія намагатиметься впливати і грішми, і контрольованими телеканалами».

Читайте також: Турчинов відреагував на російський санкційний список приказкою про їжака

Як повідомлялося, голова уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, що запроваджує «спеціальні економічні заходи» щодо 322 громадян та 68 компаній з України. У списку опинилися судді Конституційного суду України, депутати Верховної Ради України VIII скликання, великі українські підприємці, чиновники Адміністрації Президента України, керівники органів виконавчої влади України і великих українських компаній, юридичні особи, контрольовані великими бізнесменами України.

Зокрема, під санкції потрапили керівник МВС Арсен Аваков, екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, колишній лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-