На Банковій підтвердили зустріч Порошенка з Лукашенком

На Банковій підтвердили зустріч Порошенка з Лукашенком

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко 26 жовтня здійснить робочий візит до Республіки Білорусь з метою участі у І Форумі регіонів України та Білорусі у Гомелі.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Глава держави проведе переговори з Президентом Республіки Білорусь з метою обговорення актуальних питань двостороннього співробітництва", - йдеться у повідомленні.

У рамках візиту планується підписання низки двосторонніх документів.

Читайте також: У Лукашенка анонсували на завтра зустріч з Порошенком у Гомелі

Як інформує офіційний інтернет-портал президента Республіки Білорусь, до участі і виступів на основному майданчику форуму глави держав проведуть зустріч у форматі «віч-на-віч». Головний акцент під час переговорів буде зроблений на питаннях розвитку торгівлі, економічного та інвестиційного співробітництва двох країн через призму потенціалу прямих контактів на рівні регіонів.

Як повідомляв Укрінформ, у Гомелі в четвер розпочався І Форум регіонів України і Республіки Білорусь, який триватиме 25-26 жовтня.

Як поінформували в посольстві України і Білорусі, в рамках першого дня форуму також відбудеться сьоме засідання Українсько-білоруської ради ділового співробітництва, пройдуть переговори між представниками українських і білоруських компаній і ряд інших заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-