У прокуратурі сказали, хто просив перевірити спосіб життя Труби

У прокуратурі сказали, хто просив перевірити спосіб життя Труби

Укрінформ
Звернення  щодо перевірки способу життя керівника Державного бюро розслідувань Романа Труби надійшло до прокуратури Києва у вересні цього року.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури міста Київ.

"У зв’язку із поширенням НАЗК повідомлення про початок повної перевірки декларації директора Державного бюро розслідувань за листом прокуратури міста Київ повідомляємо наступне. У вересні поточного року до прокуратури Києва надійшло звернення від фізичної особи щодо перевірки способу життя керівника Державного бюро розслідувань Р. Труби. За результатом розгляду вказаного звернення достатніх даних для внесення відомостей до ЄРДР встановлено не було. У зв’язку із цим, відповідно до закону, зазначене звернення було перенаправлено листом до НАЗК за належністю, як до компетентного органу, який уповноважений розглядати та надавати відповіді з цих питань", - йдеться у повідомленні. 

У прокуратурі Києва таким чином наголошують, що їх відомство не є ініціатором перевірки декларації Романа Труби.

Читайте також: НАЗК проведе повну перевірку декларації директора Держбюро

"Інформація про те, що прокуратура Києва є ініціатором повної перевірки декларації директора Державного бюро розслідувань, є неточною, оскільки вказаний лист не може бути підставою для проведення такої перевірки", - зазначили у прокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, НАЗК розпочало повну перевірку декларації директора Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-