До Києва приїхала заступниця Помпео

До Києва приїхала заступниця Помпео

Укрінформ
Заступник Держсекретаря США з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон прибула в Україну.

Про це повідомило у Twitter Посольство США в Україні.

"Вітаємо в Україні заступника Держсекретаря з міжнародних питань боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон. В ході візиту вона обговорить з українськими посадовцями питання безпеки кордону, поліції та зусилля у боротьбі з корупцією", - йдеться у повідомленні.

Раніше прес-служба посольства поінформувала, що, перебуваючи в Україні, Медісон проведе офіційні зустрічі з представниками Національного антикорупційного бюро, Державної прикордонної служби та громадянського суспільства з метою сприяння реформі юстиції в Україні, яка проводиться за підтримки США. Вона також виступить із промовою під час випускної церемонії в Академії патрульної поліції, яку було засновано за сприяння Сполучених Штатів Америки.

Читайте також: Трамп вирішив вивести Штати зі Всесвітнього поштового союзу

Після завершення офіційного візиту в Україну заступник Держсекретаря США Медісон відвідає Данію, щоб узяти участь у Міжнародній конференції з питань протидії корупції (IACC) 22 жовтня.

Державний департамент США через Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань веде боротьбу з корупцією у всьому світі, допомагаючи урядам та громадянському суспільству створювати прозорі та підзвітні державні інституції. Ці зусилля підтримують міцні, стабільні та чесні суспільства за кордоном, які пропонують рівні умови для американського бізнесу, а також боротьбу з транснаціональною злочинністю та нестабільністю, яка загрожує безпеці американців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-