Полторак і Муженко прийшли на закрите засідання комітету Ради з нацбезпеки

Полторак і Муженко прийшли на закрите засідання комітету Ради з нацбезпеки

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак та начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко прибули на засідання Комітету Верховної Ради з питань з національної безпеки і оборони.

Засідання комітету проходить в закритому від ЗМІ режимі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Першим питанням, згідно з порядком денним засідання, заплановане заслуховування інформації Міністерства оборони та Генерального штабу ЗСУ щодо стану захищеності, забезпечення живучості та вибухопожежобезпеки арсеналів, баз і складів Збройних сил України.

Читайте також: Як Полторака із армії проводжали

Як повідомлялося, в ніч проти 9 жовтня сталася пожежа поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України. Із населених пунктів, що потрапили до зони можливого ураження, було евакуйовано 12 тис. 500 осіб. Нині розглядається три версії причин надзвичайної події, основна з яких - вчинення диверсії з проникненням на територію складів диверсійної групи, друга - порушення правил пожежної безпеки чи зберігання боєприпасів і третя - навмисний підпал чи підрив з метою приховування нестачі бойових припасів.

На подолання наслідків надзвичайної події уряд виділив 100 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-