Сьогодні Україну в Мінську представляє радник Президента

Сьогодні Україну в Мінську представляє радник Президента

Укрінформ
Дипломат і радник Президента України Руслан Демченко у вівторок, 16 жовтня, представляє Україну під час засідання Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це повідомила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко під час брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу наголосити, що сьогодні відбувається засідання ТКГ і робочих груп у Мінську. Сьогодні Україну під час цього засідання представляє дипломат і радник Президента Руслан Демченко", - зазначила Геращенко.

При цьому політик уточнила, що нового офіційного представника України в ТКГ згодом представить Президент України Петро Порошенко.

"Офіційний представник у ТКГ буде представлений Президентом України, бо саме Президент України має оголосити це прізвище. Але очевидно, що це буде патріотична фахова людина, яка гідна представляти позицію України в Мінську так, як це завжди відбувається", - додала Геращенко.

Читайте також: На Банковій заявили, що з наступником Кучми у ТКГ ще визначаються

Як повідомляв Укрінформ, представник України в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, другий президент України Леонід Кучма 2 жовтня у Мінську оголосив про завершення роботи в ТКГ.

Фото: Ірина Геращенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-