Зміни до Конституції про курс до ЄС і НАТО ухвалять найближчим часом - Порошенко

Зміни до Конституції про курс до ЄС і НАТО ухвалять найближчим часом - Порошенко

Укрінформ
Підтримка більшістю Верховної Ради пропозиції Президента України щодо змін до Конституції стосовно закріплення в ній європейського та євроатлантичного вибору України є твердою запорукою, що ці зміни будуть прийняті найближчим часом.

Про це заявив у суботу в Херсоні у виступі на церемонії посвяти у курсанти Херсонської державної морської академії поповнення 2018 року Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кілька тижнів тому українська Верховна Рада підтримала пропозиції Президента щодо змін до Конституції щодо закріплення в Конституції європейського, євроатлантичного вибору українського народу. 321 голос «за» - більш як конституційна більшість є твердою запорукою, що найближчим часом ці зміни до Конституції будуть прийняті», - сказав Президент.

Читайте також: Порошенко - про Томос: Це день, який золотими літерами впишуть в історію

Він також зазначив, що ключ до європейського вибору це не лише реформування економіки, правової, політичної системи.

«Ключ до цього є і освітня реформа, така, за якою ми увійдемо на рівних до європейського інтелектуального простору», - заявив Порошенко.

Як повідомлялося, в курсанти Херсонської державної морської академії було посвячено на церемонії більше двох тисяч осіб. Трьом курсантам морські комірці вручив Президент України Петро Порошенко. На церемонії Президенту України вручили символ керманича держави - корабельний штурвал.

Фото: www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-