Порошенко похвалив українську делегацію в ПАРЄ за гімн-відповідь пропагандистам РФ

Порошенко похвалив українську делегацію в ПАРЄ за гімн-відповідь пропагандистам РФ

Укрінформ
Російські "журналісти" образилися на виконання українського гімну українською делегацією на полях ПАРЄ.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на зустрічі із командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії і Державної прикордонної служби в рамках робочої поїздки в Хмельницьку область, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Єдиною відповіддю на провокаційні запитання фейкового каналу "Россия 24" був наш український гімн, який заспівали наші депутати (у ПАРЄ - ред.). "Журналісти" "России" сказали, що ми їх своїм гімном образили. Це - правильне сприйняття нашого гімну, правильна реакція для країни-агресора", - зазначив Порошенко.

Читайте також: Українці у ПАРЄ “переспівали” російських пропагандистів

Як повідомлялося, у ПАРЄ 9 жовтня українській делегації за підтримки демократичних європейських сил вдалося заблокувати ухвалення питання щодо змін до регламенту, що унеможливлює скасування санкцій відносно російської делегації та її можливого повернення до повноцінної роботи в Асамблеї.

У кулуарах Асамблеї представники делегації Верховної Ради, у відповідь на провокаційні запитання представника одного із російських державних пропагандистських телеканалів, заспівали гімн України.

Українці також кілька разів вигукнули "Слава Україні – Героям слава!", "Слава нації – смерть ворогам!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-