ЦВК визнала обраним народним депутатом Івана Савку

ЦВК визнала обраним народним депутатом Івана Савку

Укрінформ
Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом на позачергових парламентських виборах 2014 року за списком Народного фронту Івана Савку.

Відповідну постанову прийнято на засіданні ЦВК у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Визнати обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Савку Івана Івановича", - йдеться в рішенні ЦВК.

Згідно з процедурою, надалі Іван Савка повинен подати до Центрвиборчкому необхідні документи, після чого ЦВК зможе зареєструвати його народним депутатом.

Як поінформували в Центрвиборчкомі, таке рішення прийнято у зв'язку зі складанням повноважень народним депутатом від Народного фронту Ірини Єфремової, яку було обрано членом ЦВК.

Читайте також: Оновлена ЦВК взялася за проблему виборів у тергромадах

Перш ніж оголосити обраним нардепом Івана Савку Центрвиборчком оголосив, що двоє кандидатів - Сергій Кондратюк та Ігор Гоцул, які посідали наступні місця у партійному виборчому списку НФ і мали пройти до парламенту перед Іваном Савкою, подали заяви про відмову від депутатства.

Як повідомлялося, Верховна Рада 20 вересня оновила склад Центральної виборчої комісії, попередньо збільшивши її склад із 15 до 17 осіб.

4 жовтня парламент достроково припинив депутатські повноваження народних депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка Тетяни Юзькової та НФ Ірини Єфремової у зв’язку з обранням їх до нового складу ЦВК.

8 жовтня ЦВК визнала обраним народним депутатом на позачергових парламентських виборах 2014 року за списком Радикальної партії Олександра Гулака.

Фото: NikLife

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-