Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Медведчукові велено перейти в пряму атаку?

Медведчукові велено перейти в пряму атаку?

Блоги
Укрінформ
Оголошено всеукраїнську мобілізацію вати, невиліковних «русско-мірцев» і сектантів Московського патріархату?

Ключове в заявах Медведчука не те, що він сказав (його риторика = риториці Путіна, і це нам давно відомо), а те, з чого це він настільки знахабнів. Що такого відомо цій політико-кулуарній істоті, що йому дозволяє ігнорувати на 100% прогнозовану реакцію?

Як на мене, поки що найбільш імовірне пояснення таке: Медведчук виходить з Мінського процесу і найбільш неприємне тут те, що, скоріше за все, це не українська ініціатива.

Після того, як Олег Сенцов оголосив про закінчення голодування, піар-бонуси від участі в безплідному процесі звільнення українських заручників критично знизилися, Пуйло не хоче брати в цьому участь. Відтак, Медведчукові велено перейти в пряму атаку, без усілякої там «гуманітарщини». Оголошено всеукраїнську мобілізацію вати, невиліковних «русско-мірцев» і сектантів Московського патріархату. Начувайтеся.

Точки опору цієї нечисті такі: 

1. Закон про мови 5670-д, він прийнятий лише у 1-му читанні, там будуть внесені істотні правки, але це вже їх не цікавить – піднімуть гвалт по повній. Треба проявити мистецтво прагматичного бюрократичного підходу. 

2. Штовханина навколо телеканалів. Очікується масова активізація корисних дурнів. Не варто приховувати перед ними цієї очевидної істини.

3. Томос. Щойно він буде наданий – чекайте на осінь хресних ходів з налитими ненавистю буркалами, «православними тітушками» і добре проплаченими «патріотами» насупротив.. 

Це буде тест на рішучість, витримку і витривалість. Не запитую, чи витримаємо, – мусимо витримати і не відступити в принциповому.

Сергій Тихий
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-