Новопризначений посол України розпочав дипмісію в Алжирі

Новопризначений посол України розпочав дипмісію в Алжирі

Укрінформ
Новопризначений Надзвичайний і Повноважний посол України в Алжирі Максим Субх вручив копії вірчих грамот міністру закордонних справ Алжирської Народної Демократичної Республіки.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Алжирі.

"У ході церемонії, яка проходила в приміщенні МЗС Алжиру, сторони обмінялись думками щодо пріоритетних напрямів розвитку двосторонніх українсько-алжирських відносин", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, посол України підкреслив важливість активізації двосторонніх відносин шляхом обміну візитами з метою інтенсифікації співробітництва у політичній, економічній і культурній сферах. Він також зазначив, що одним з пріоритетів на найближчу перспективу українська сторона вважає проведення ІІ-го раунду українсько-алжирських політичних консультацій між зовнішньополітичними відомствами обох країн.

Читайте також: МЗС до серпня відкриє 56 нових візових центрів за кордоном

Алжирський дипломат, у свою чергу, відзначив міцні та дружні відносини між нашими народами. Він підкреслив зацікавленість Алжиру у залученні українського промислового та наукового потенціалу для розвитку економіки Алжиру, підготовці місцевих кадрів, інтенсифікації зв'язків у торговельно-економічній, науково-технічній, енергетичній сферах, галузях охорони здоров'я, туризму тощо. Він також закликав український бізнес до активної співпраці з алжирськими підприємствами та компаніями.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко 13 липня призначив Максима Субха Надзвичайним і Повноважним послом України в Алжирі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-