Парубій їде до Тбілісі на Міжпарламентську асамблею Молдова-Україна-Грузія

Парубій їде до Тбілісі на Міжпарламентську асамблею Молдова-Україна-Грузія

Укрінформ
Голова Верховної ради Андрій Парубій їде до Тбілісі, де 5-7 жовтня проходитиме перше засідання Міжпарламентської асамблеї Молдова-Україна-Грузія.

Про це інформує прес-служба Верховної Ради України.

"5-7 жовтня Голова Верховної Ради України Андрій Парубій здійснюватиме робочий візит до Грузії для участі у роботі Інавгураційної сесії Міжпарламентської асамблеї Грузії, Молдови і України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як зазначається, програмою візиту передбачено виступ Парубія на Інавгураційній сесії Міжпарламентської асамблеї Парламенту Грузії, Парламенту Республіки Молдова та Верховної Ради України та церемонію підписання Статуту Міжпарламентської асамблеї Парламенту Грузії, Парламенту Республіки Молдова та Верховної Ради України.

Читайте також: Гройсман приїхав у Молдову на саміт глав урядів країн ГУАМ

Окрім того, після завершення сесії відбудеться спільна прес-конференція голови Парламенту Грузії Іраклія Кобахідзе, голови Парламенту Республіки Молдова Андріана Канду та голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Також повідомляється, що в рамках робочого візиту планується зустріч голови ВР з Католикосом-Патріархом всієї Грузії, Архієпископом Мцхетським і Тбілісійським, Митрополитом Абхазії та Піцунди Іллею II.

Під час Міжпарламентської конференції парламенту Грузії, парламенту Республіки Молдова та Верховної Ради України відбудуться панельні дискусії на теми: "Безпека у Чорному морі", "Боротьба з фейковими новинами та антизахідною пропагандою", "Внутрішні події та парламентське співробітництво", інформують у прес-службі ВР.

У заходах також беруть участь народні депутати України Ганна Гопко, Хвича Мепарішвілі, Павло Унгурян, Іван Кириленко, Анна Романова, Наталя Королевська, Дмитро Лінько.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-