Парубій закрив вечірню Раду

Парубій закрив вечірню Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим», - сказав він.

Депутати не встигли розглянути всі питання порядку денного.

Як повідомлялося, Рада в четвер ухвалила закон «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей», яким передбачається продовжити дію особливого порядку місцевого самоврядування на Донбасі до 31 грудня 2019 року включно. Також депутати ухвалили постанову "Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" щодо телеканалів "112 Україна" і NewsONЕ.

У першому читанні депутати ухвалили законопроект №5670-д «Про забезпечення функціонування української мови як державної», яким пропонується створити Національну комісію зі стандартів державної мови та ввести посаду уповноваженого із захисту державної мови.

Читайте також: Рада не дала дозволу на притягнення Дунаєва

Окрім того, парламент розглянув питання притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Сергія Дунаєва («Опозиційний блок»), але не дав дозволу на зняття недоторканності з нього.

У четвер також було припинено депутатські повноваження Ірини Єфремової та Тетяни Юзькової у зв’язку із обранням їх 20 вересня до Центральної виборчої комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-