Рада взялася за постанову про санкції щодо

Рада взялася за постанову про санкції щодо "112 Україна" та NewsONE

Укрінформ
Верховна Рада включила до порядку денного та почала розгляд проекту постанови "Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", що стосується телеканалів "112 Україна" та NewsONE.

За включення проекту постанови № 9157 до порядку денного проголосували 231 народний депутат, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Минулого тижня до Верховної Ради надійшла петиція, яка набрала 25 тисяч 477 голосів. Відповідно до Регламенту Верховної Ради, петиція була спрямована мною до профільного комітету і він прийняв рішення винести на розгляд Верховної Ради проект постанови щодо застосування санкцій до двох телекомпаній", - пояснив Голова ВР Андрій Парубій.

Читайте також: Петиція про закриття "112 Україна" та "NewsOne" зібрала достатню кількість підписів

Як повідомлялося, петиція щодо припинення антиукраїнської діяльності телеканалів "112 Україна" і NewsONE, оприлюднена на сайті Верховної Ради 20 вересня, за дев'ять днів набрала необхідну кількість голосів для подальшого розгляду.

Голова ВР Андрій Парубій під час засідання Погоджувальної ради 1 жовтня зауважив, що Комітет ВР з питань свободи слова та інформаційної політики має невідкладно розглянути це питання. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-