ВРП звільнила з посад вісьмох суддів

ВРП звільнила з посад вісьмох суддів

Укрінформ
Вища рада правосуддя (ВРП) відправила у відставку чотирьох суддів та чотирьох звільнила за власним бажанням.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ВРП у вівторок, інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності.

Як зазначається, ВРП ухвалила звільнити у зв'язку з поданням заяв про відставку Пилипа Журавля - з посади судді Іллічівського міського суду Одеської області; Миколу Кріля - з посади судді Червоноградського міського суду Львівської області; Світлану Ярошенко - з посади судді Сквирського районного суду Київської області; Ігоря Ушатого - з посади судді Токмацького районного суду Запорізької області.

Водночас ВРП ухвалила звільнити за власним бажанням Галину Середу - з посади судді Шевченківського районного суду міста Києва; Галину Новосьолову - з посади судді Свердловського міського суду Луганської області; Аллу Басалаєву - з посади судді Дарницького районного суду міста Київ та Олексія Колесниченка - з посади судді Одеського окружного адміністративного суду.

Читайте також: ВРП звільнила двох суддів через невідповідність займаній посаді

Також ВРП відмовила у звільненні у зв'язку з поданням заяви про відставку Сергія Чернієнка з посади судді Центрального районного суду міста Миколаїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-