Депутати написали 44 поправки до законопроекту про вітання “Слава України”

Депутати написали 44 поправки до законопроекту про вітання “Слава України”

Укрінформ
ВР у четвер планує розглянути у другому читанні законопроект «Про внесення змін до статутів Збройних сил України», яким передбачено запровадження нового військового вітання «Слава Україні! - «Героям слава!».

Про це сказав Голова Верховної Ради Андрій Парубій, на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу повідомити, що уже готовий до розгляду (у другому читанні - ред.) проект закону «Про внесення змін до статутів Збройних сил України». Йдеться про вітання у Збройних силах «Слава Україні»», - сказав Парубій.

За його словами, профільний комітет провів якісну роботу: до законопроекту було подано 44 поправки, з яких одна - відхилена.

«Фактично комітет зміг об'єднати усіх авторів поправок і ми зможемо у четвер розглядати цей закон уже в другому читанні,  я впевнений: ми підтримаємо його так само одностайно, як і в першому читанні», - додав Парубій.

Читайте також: У четвер Рада може взятися за "мовний" закон

Як повідомлялося, під час параду на честь 27-ї річниці Незалежності України 24 серпня військовослужбовці почали використовувати вітання «Слава Україні! - Героям слава!» замість звичайних вітань. 

4 вересня Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про встановлення у ЗСУ нового вітання «Слава Україні! – Героям слава!», 6 вересня у першому читанні за проект закону проголосували 283 народні депутати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-