Стало відомо, коли комітет ВР розгляне подання на Вілкула, Колєснікова і Дунаєва

Стало відомо, коли комітет ВР розгляне подання на Вілкула, Колєснікова і Дунаєва

Укрінформ
Регламентний комітет наступної середи розглядатиме подання ГПУ про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва і Дмитра Колєснікова.

Такий прогноз зробив генеральний прокурор Юрій Луценко на брифінгу в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Очевидно, що наступної середи, я так припускаю, Регламентний комітет може розглянути це питання", - сказав генпрокурор.

Водночас Луценко нагадав, що після розгляду відповідним комітетом подань на цих трьох депутатів від "Опозиційного блоку" парламент розглядатиме зняття недоторканості не тільки стосовно них, а ще й подання щодо іншого депутата, на якого вже є висновок комітету (очевидно, йдеться про депутата з групи "Воля народу" Олександра Пономарьова — ред.).

Читайте також: Подання на Вілкула, Колєснікова і Дунаєва поклали до їхніх скриньок

Як повідомлялося, у вересні Луценко повторно вніс до Верховної Ради подання на депутатів Вілкула, Дунаєва і Колєснікова, оскільки на минулій сесії Регламентний комітет повернув Голові Верховної Ради Андрію Парубію ці подання.

Екс-голову Дніпропетровської ОДА Вілкула підозрюють у земельних махінаціях, Колєснікова - у зловживанні службовим становищем на посаді голови Агентства держмайна. Дунаєва ГПУ підозрює у декларуванні недостовірної інформації.

Подання на Пономарьова було внесено через перешкоджання роботі журналістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-