Мураєв очолив нову партію і обіцяє “презентацію ідей”

Мураєв очолив нову партію і обіцяє “презентацію ідей”

Укрінформ
Позафракційний народний депутат Євген Мураєв, який нещодавно вийшов з партії Вадима Рабиновича "За життя", очолив нову партію "Наші".

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Невелика, але важлива новина: ми провели з'їзд з делегатами від регіональних організацій партії, відсьогодні я офіційно очолюю партію "НАШІ", яка зареєстрована в Мін'юсті і вже почала зростати", - написав він.

За його словами, незабаром буде проведено презентацію ідей і програмного наповнення партії. "Трохи пізніше буде проведено презентацію не людей в костюмах, а ідеї та її програмного наповнення. Нам не потрібна партія вождистського типу, їх і так в Україні майже двісті штук. Люди повинні об'єднуватися навколо ідеї. Тому і назва була вибрана така", - зазначив Мураєв.

Читайте також: Більшість потенційних кандидатів у Президенти ігнорує голосування Ради — КВУ

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня депутат Мураєв заявив, що вийшов з партії Вадима Рабиновича "За життя" і планує створити свою політичну силу.

На початку вересня лідер партії "За життя" Рабинович закликав "Опозиційний блок" та інших опонентів чинної влади до об'єднання. У своїй заяві він пропонував "почати переговори про створення потужного консолідованого політичного об'єднання".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-