Порошенко: Росія боїться, бо вже почала платити за злочини

Порошенко: Росія боїться, бо вже почала платити за злочини

Укрінформ
Росія боїться і всіляко заважає рішенню Ради Безпеки ООН щодо введення миротворців на Донбас, оскільки має страх, спричинений тим, що починає платити по рахунках за свої злочини.

Таке переконання висловив у вівторок під час зустрічі з українською громадою США в Нью-Йорку Президент України Петро Порошенко, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні я мав честь виступати на форумі миротворців. Разом зі ще одною, великою нашою подругою – пані Христею Фріланд (міністром закордонних справ Канади – ред.) ми обидва жорстко наголосили на вимогу запровадити миротворчу місію на Донбасі з мандатом Ради Безпеки ООН", - повідомив Глава Української держави.

Читайте також: Порошенко сказав, про що офіційно повідомить генсека ООН на зустрічі в середу

Він зауважив, що в перший день загальних дебатів "багато спілкувався" з офіційними представниками країн-членів Ради Безпеки, в тому числі зі США щодо введення миротворців ООН на Донбас.

"Усі – "за" (введення миротворчої місії ООН – ред.), крім Росії. Вона боїться. Вона вже починає платити за санкції, за злочини, і це стало можливим, тому що у нас є велика солідарність", - підкреслив Президент України.

Читайте також: Порошенко: Миротворці ООН - краще рішення для врегулювання на Донбасі

Нагадаємо, у вівторок в штаб-квартирі ООН розпочалися загальні дебати за участю глав держав і урядів. Українську делегацію очолює Президент Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-