Порошенко продає завод

Порошенко продає завод "Кузня на Рибальському"

Укрінформ
Прес-секретар президента України Петра Порошенка заявив про продаж заводу "Кузня на Рибальському", який належить Президенту. 

Про це Святослав Цеголко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Фонд Прайм ессетс кепітал, який управляє активами Петра Порошенка, повідомив, що досяг принципової угоди про продаж заводу "Кузня на Рибальському" вітчизняному покупцеві", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві спустили на воду другий десантно-штурмовий катер "Кентавр"

Відзначається, що у разі, якщо Антимонопольний комітет надасть згоду і будуть вирішені всі формальності, угоду підпишуть та реалізують.

"Ще в січні 2016 Петро Порошенко передав свій найбільший актив, компанію "Рошен", у довірчу власність Rothschild, світовій компанії з бездоганною репутацією. У квітні минулого року менеджмент "Рошен" закрив Липецьку кондитерську фабрику і згорнув виробництво. У Криму Севастопольський морський завод був конфіскований окупантами. Жодних "аграрних чи крохмальних бізнесів у РФ", про які безпідставно та неправдиво твердять опоненти, у Петра Порошенка нема.", - додав Цеголко.

Нагадаємо: завод "Кузня на Рибальському" заснований в 1862 році, він виробляє судна і танкери. Кінцевими бенефіціарами підприємства станом на 2017 рік є Петро Порошенко і нардеп Ігор Кононенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-