У

У "БПП" спростовують фейки про російський бізнес Порошенка

Укрінформ
Чутки про нібито наявність у Петра Порошенка "бізнесу в Росії", рівно як і інші фейки, викладені у листі групи народних депутатів, є брудною технологією частини його підписантів.

Про це заявив голова фракції Партії "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді України Артур Герасимов, повідомляє прес-служба партії.

"Безпідставними і неправдивими є будь-які твердження про нібито наявність у Петра Порошенка інших бізнесів у Росії", - сказав Герасимов.

Він запевнив, що Севастопольський морський завод було конфісковано та націоналізовано окупантами. Липецьку кондитерську фабрику теж давно закрито і вона не працює.

На переконання Герасимова, немає сумніву, в чиїх інтересах укладено каталог фейків, які поширювалися проти Президента України протягом останніх років.

"У цій писанині чітко проглядається почерк особи, яка незмінно присутня в експертних моніторингах як лідерка із розповсюдження брехні. І слід політичної сили, яка ніколи не була перебірливою у засобах боротьби за владу. Саме остання найактивніше й просуває тезу про неіснуючий бізнес Порошенка в Росії та з Росією, в тому числі не цурається займатися цим і на телеканалах, які взяли на себе роль п’ятої колони Кремля", - наголосив голова фракції.

Читайте також: Roshen не постачає продукцію до окупованого Криму - прес-служба

Герасимов також не виключає, що ці звинувачення є спробою відволікти увагу від секретних поїздок емісарів Тимошенко до Москви, від її загадкової, але дуже промовистої відсутності в Раді під час голосування закону за визнання Росії агресором тощо.

Він закликав утримуватися від поширення недостовірної інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-