Луценко сказав, коли піде у відставку і повернеться в політику

Луценко сказав, коли піде у відставку і повернеться в політику

Відео
Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що в травні 2019 року має намір подати у відставку заради подальшої політичної діяльності.

Про це він сказав в інтерв'ю "ТСН.Тиждень".

За словами Луценка, він планує допрацювати до завершення президентських виборів, оскільки "вважає це серйозною гарантією того, що вони пройдуть відповідно до закону та у встановлений час".

"З іншого боку, як тільки це закінчу, я в травні приблизно думаю повернутися до політичної діяльності. Побачите, що навесні мені буде про що звітувати", - додав він.

Читайте також: Шість запитань до Луценка: журналісти запустили флешмоб в соцмережах

Луценко сказав, що не буде приймати участі в роботі будь-яких виборчих штабів.

"Я не буду учасником виборчого штабу чинного президента. Це чітко. Так само я не збираюся якимось чином звертати увагу на процесуальні процеси щодо інших учасників перегонів. Не будуть спеціально порушені справи проти кандидатів, хоча я знаю, що кілька дуже мріють, щоб їх допитали, тому що тоді можна стати жертвою. Не дочекаються", - зазначив Луценко.

За його словами, він не фабрикує справи і не допитує з політичною метою.

"Ні для того, щоб дискредитувати, ні для того, щоб підняти рейтинг. Дехто, звичайно, хотів би, щоб на час виборів справи були зупинені. Цього неможливо зробити", - констатував генпрокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-