Ситник сподівається, що на засіданні комітету ВР депутати не влаштують шоу

Ситник сподівається, що на засіданні комітету ВР депутати не влаштують шоу

Укрінформ
 Артем Ситник планує 3 жовтня взяти участь у засіданні комітету ВР з питань запобігання та протидії корупції, на якому має бути обговорено звіт про діяльність НАБУ за перше півріччя 2018 року.

Про це Ситник повідомив журналістам під час брифінгу 23 вересня в рамках першого антикорупційного фестивалю «ДумкоFest. Антикорупція», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені прийшло запрошення на 3 жовтня... Звіт уже поданий до Верховної Ради і, згідно з чинним законодавством, ми направляємо свій звіт до трьох органів: Президенту, уряду та парламенту. Був такий формат, він не передбачений законом, але щоб цей звіт було обговорено на засіданні антикорупційного комітету. Я обов'язково туди прийду», - зазначив Ситник.

Водночас він висловив сподівання, що під час розгляду звіту про діяльність НАБУ, «депутати задаватимуть питання не для того, щоб влаштувати якесь певне шоу».

Читайте також: Приїхати на комітет Ради Ситнику завадили "невідкладні справи"

«Я маю на увазі не всіх депутатів. На жаль, ми маємо таку ситуацію, що на засіданні комітету сидять фігуранти наших справ і, мені здається, трохи є там конфлікт інтересів, коли фігурант починає розповідати, що ми якимось чином неправильно робимо нашу справу, нашу роботу», - уточнив директор НАБУ.

Як повідомлялося, 19 вересня директор НАБУ Артем Ситник не відвідав засідання антикорупційного комітету ВР через невідкладні справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-