Порошенко підписав низку указів про переведення суддів

Порошенко підписав низку указів про переведення суддів

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав низку указів про переведення суддів на роботу на посадах на постійній основі і шляхом відрядження.

Тексти відповідних указів оприлюднено на сайті Глави держави.

Зокрема указом №287/2018 суддю Вищого адміністративною суду України Валентина Мороза переведено на роботу на посаді судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду.

Суддів Вищого господарського суду України Світлану Владимиренко, Бориса Грека, Аллу Демидову, Олексія Євсікова, Тетяну Козир, Геннадія Коробенка, Віталія  Корсака, Геннадія Кравчука, Ольгу Кролевець, Сергія Могилу, Олену Поляк, Бориса Полякова, Ольгу Попікову та Ірину Ходаківську переведено на роботу на посадах суддів Київського апеляційного господарського суду.

Суддів Інну Алєєву та Ларису Іванову переведено на роботу на посадах суддів господарського суду міста Києва.

Указом №288/2018 Президент перевів суддів Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Тамілу Писану на роботу на посадах суддів апеляційного суду Київської області, а Жанну Єленіну та Галину Мостову - на роботу на посадах суддів апеляційного суду міста Києва.

Указом №289/2018 глава держави перевів суддів Вищого адміністративною суду України Олену Калашникову та Людмилу Черпіцьку на роботу на посадах суддів Київського апеляційного адміністративного суду.

Президент також підписав два укази про тимчасове переведення суддів.

Зокрема указом №290/2018 переведено шляхом відрядження строком до одного року сімох суддів. 

Суддю Іллічівського районного суду міста Маріуполь Донецької області Олександра Мушкета переведено на роботу на посаді судді Іваничівського районного суду Волинської області. 

Суддю Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області Вадима Томаша переведено на роботу на посаді судді Бабушкінського районного суду міста Дніпро.

Суддю Покровського районного суду Дніпропетровської області Катерину Лукінову переведено на роботу на посаді судді Бабушкінського районного суду міста Дніпро.

Суддю Свалявського районного суду Закарпатської області Олену Тхір переведено на роботу на посаді судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

Суддю Чернігівського районного суду Запорізької області Анну Проценко переведено на роботу на посаді судді Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя. 

Читайте також: Президент привітав жителів Краматорська з Днем міста

Суддю Марківського районного суду Луганської області Тараса Логвіненка  переведено на роботу на посаді судді Старобільського районного суду Луганської області.

Суддю Новобузького районного суду Миколаївської області Наталю Васильченко  переведено на роботу на посаді судді Ленінського районного суду міста Миколаєва

Цим же указом Глава держави перевів суддю Кіровського районного суду міста Донецьк Олену Борейко на роботу на посаді судді Смілянського міськрайонного суду Черкаської області до закінчення строку, на який її було призначено суддею. 

Указом №291/2018 Президент перевів  шляхом відрядження строком до одного року суддю Голованівського районного суду Кіровоградської області Катерину Шкамерду на роботу на посаді судді Приморського районного суду міста Одеси, а суддю  Виноградівського районного суду Закарпатської області  Мар’яну Бак - на роботу на посаді судді Яворівського районного суду Львівської області шляхом відрядження до закінчення строку, на який її було призначено суддею. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-