Податки як у Сингапурі: Тимошенко назвала пріоритети свого

Податки як у Сингапурі: Тимошенко назвала пріоритети свого "економічного курсу"

Укрінформ
Голова партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко назвала пріоритети своєї програми економічного розвитку країни.

Серед яких, зокрема, скасування ПДВ та ще 37 податків, повідомляє прес-служба політсили.

"Понад 50 країн світу не мають податку на додану вартість. Серед них: США, Японія, Сингапур, Австралія тощо. Тому я хочу запропонувати замінити ПДВ на вибір тими податками, які має або Японія, або США, або Сінгапур. Краще поставити поміркований податок на реалізацію товарів і послуг, поступово знижувати його, але зробити надійну базу, посильний податок, і прибрати корупцію", - зазначила Тимошенко.

Також вона наголосила на необхідності скасувати 37 податків, що формують, за її словами, 0,48% доходів до бюджету,

Водночас голова "Батьківщини" підкреслила, що малі і середні підприємці повинні залишились на спрощеній системі оподаткування, а фермери - отримати преференції.

"Зниження ставок податків не виводить економіку з тіні. Єдиний шлях для побудови нової економіки - зміна системи оподаткування", - підсумувала вона.

Читайте також: Тимошенко зібрала форум, щоб оголосити "новий економічний курс"

Як повідомлялося, у Києві в п'ятницю відбувся форум "Новий економічний курс України", на якому Тимошенко презентувала свій проект програми економічного розвитку держави.

24 серпня Тимошенко під час презентації концепції нової Конституції України заявила, що парламентська форма правління із канцлером на чолі уряду є найкращою формою для України.

Натомість Президент Петро Порошенко виступає проти конституційних змін у політичній системі України напередодні виборів і заявив, що минулого року відхилив подібні численні пропозиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-