Гройсман обговорив із Могеріні підготовку до засідання Ради асоціації Україна-ЄС

Гройсман обговорив із Могеріні підготовку до засідання Ради асоціації Україна-ЄС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обговорив із верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федерікою Могеріні підготовку до засідання Ради асоціації Україна-ЄС, запланованого на грудень.

Про це Гройсман повідомив у Facebook

“Провів телефонну розмову з Федерікою Могеріні. Детально обговорили нинішню співпрацю, а також підготовку та змістовне наповнення засідання Ради асоціації Україна-ЄС. Плануємо провести його в грудні”, - написав він.

За словами Гройсмана, під час розмови домовилися, що під час цього засідання буде сформовано чітку логістику інтеграції України з ЄС, зокрема, з таких напрямків, як юстиція, цифровий ринок, енергетика та митні питання.

“Наша мета – інтеграція з Європейським Союзом. Тому й ведемо постійний та інтенсивний діалог з Єврокомісією”, - наголосив Гройсман.

Як повідомили власному кореспонденту Укрінформу в Європейській службі зовнішньої діяльності, Могеріні наголосила на важливості продовження порядку денного реформ, особливо щодо створення Вищого антикорупційного суду.

При цьому високий представник ЄС позитивно оцінила відданість уряду Гройсмана у питанні боротьби з корупцією.

"Це питання є також ключовим у рамках макрофінансової допомоги Україні від ЄС обсягом в 1 млрд євро", - зазначили у Брюсселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-