Прем’єр розповів Кондолізі Райс про зміни в Україні

Прем’єр розповів Кондолізі Райс про зміни в Україні

Оновлено
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у п'ятницю ввечері провів зустріч із колишнім держсекретарем США (2005-2009) Кондолізою Райс.

Про це повідомляє прес-служба КМУ.

"У нас попереду дуже цікаві дискусії. Особливо про ті загрози, з якими ми стикаємося. Ми маємо внутрішні виклики, зовнішні загрози і цінуємо політику США щодо підтримки нашого суверенітету. Ми маємо разом будувати демократичне і безпечне майбутнє. Ми вийшли на шлях змін. Час непростий. Виклики серйозні. І це час твердих рішень", - сказав Гройсман.

У свою чергу Кондоліза Райс відзначила, що вперше відвідала Україну ще в 1979 році, і вже тоді наша держава стала особливою для неї.

Читайте також: Кулуари YES: Волкер зустрівся з Яценюком

"Я розуміла, скільки треба зробити, як буде важко. Особливо в контексті побудови демократії. Я навіть книгу написала про розбудову демократії. Цей процес вимагає сили і терпіння. Але я думаю, що США для України є підтримкою. Я рада, що у нас є міцні зв’язки. І їх треба підтримувати – на різних рівнях і в різних сферах. Я бачу вашу відданість реформам і думаю, що США будуть важливим партнером і підтримкою", - сказала вона.

Кондоліза Райс взяла участь у щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) "Майбутнє покоління всього", яка проходить у Києві 13-15 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-