Порошенко впевнений, що наступного тижня ВР проголосує за конституційні зміни

Порошенко впевнений, що наступного тижня ВР проголосує за конституційні зміни

Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив упевненість, що наступного пленарного тижня Верховна Рада проголосує за зміни в Конституцію щодо прагнення України вступити до Європейського Союзу і НАТО.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання під час 15-ї щорічної конференції YES, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я абсолютно впевнений, що наступного парламентського тижня парламент усе-таки проголосує за конституційні зміни, і я буду дуже щасливий, якщо буде достатньо голосів для того, щоб продемонструвати, наскільки важливий цей процес для українського народу, парламенту, уряду і Президента», - сказав Порошенко.

Він також висловив упевненість, що в один прекрасний день Україна стане членом ЄС і НАТО.

Читайте також: Порошенко закликає політиків не обіцяти "золоті гори" на виборах

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада має намір 20 вересня розглянути в першому читанні зміни до Конституції щодо прагнення України вступити до Європейського Союзу та НАТО. У першому читанні необхідна буде підтримка простої більшості народних депутатів - мінімум 226 голосів, а далі - конституційної більшості в 300 голосів.

Президент Петро Порошенко 3 вересня зареєстрував у Верховній Раді проект закону №9037 про зміни до Конституції щодо стратегічного курсу на набуття повноправного членства України в ЄС та НАТО.

Фото: YES (Сергій Іллін, Олександр Індичий та Олександр Пілюгін)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-