Контролюючих служб на кордоні не поменшає - Рада відхилила пропозицію Кабміну

Контролюючих служб на кордоні не поменшає - Рада відхилила пропозицію Кабміну

Укрінформ
Верховна Рада відхилила урядовий законопроект, спрямований на оптимізацію діяльності органів і служб, які здійснюють контрольні функції у пунктах пропуску через державний кордон.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, проект закону №7302 "Про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи екологічного та радіологічного контролю у пунктах пропуску" підтримали 186 народних депутатів за мінімально необхідних 226. 

Після цього Голова ВР Андрій Парубій поставив на голосування пропозицію повернутися до розгляду, однак її підтримали лише 206 депутатів. Так само не знайшли підтримки у залі пропозиції спікера повернути проект до комітету з метою підготовки його для розгляду у повтрому першому читанні та суб'єкту законодавчої ініціативи на доопрацювання - схвально за ці ініціативи проголосували 209 і 208 депутатів відповідно.

Читайте також: Парубій назвав абсурдом звинувачення Бойка щодо "позитивного Гітлера"

"Тому проект закону 7302 відхилено", - резюмував Парубій.

За словами заступника міністра фінансів Сергія Верланова, який презентував документ, законопроектом пропонувалося зменшення кількості контролюючих органів на кордоні шляхом передачі функцій екологічного контролю у пунктах пропуску Державній фіскальній службі, а функцій радіологічного контролю - Держприкордонслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-