Парубій достроково закрив засідання Ради

Парубій достроково закрив засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання достроково через вичерпання питань порядку денного.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказав спікер.

Перед цим Парубій ставив на рейтингове голосування ратифікаційні законопроекти, які були включені до порядку денного парламенту на середу. Жоден із них не отримав достатньої підтримки для винесення їх на розгляд.

У зв’язку із цим він запропонував не розглядати їх у середу, щоб "не ставити їх під загрозу" відхилення.

Ряд присутніх у сесійній залі депутатів після перерви наголошували на відсутності у залі великої кількості парламентаріїв.

Депутати продовжать у середу роботу в комітетах і фракціях.

Читайте також: "Слава Україні!": завтра Рада голосуватиме за нове військове вітання

Як повідомлялося, депутати згідно із порядком денним мали розглядати в середу законопроекти про ратифікацію угод з Туреччиною про взаємний захист інвестицій, з Португалією - щодо економічного співробітництва, з Швейцарією та Молдовою - про реадмісію осіб.

Водночас у середу парламент прийняв рішення про відзначення у січні 2019 року на державному рівні 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки та рекомендував уряду організувати проведення 1 грудня 2018 року – 22 січня 2019 року Всеукраїнської естафети єднання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-