Гройсман провів засідання уряду

Гройсман провів засідання уряду

Відео
Укрінформ
Уряд у середу планує затвердити вимоги до уповноваженого банку ринку електроенергії

Кабінет міністрів у середу, 5 вересня, має намір затвердити вимоги до уповноваженого банку ринку електричної енергії.

З цього питання доповідатиме в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова, йдеться у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков буде доповідачем з питання затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Уряд також має погодити підписання з урядом Молдлови Протоколу до угоди про міжнародне автомобільне сполучення від 20 березня 1993 року.

До порядку денного також включено питання щодо затвердження Національного плану дій з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях Комітету ООН з ліквідації дискримінації щодо жінок до восьмої періодичної доповіді України про виконання Конвенції про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок на період до 2021 року.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець доповідатиме з питання щодо внесення зміни до Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції.

Кабмін також планує ухвалити Концепцію Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми України на 2018-2022 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-