Фотовиставка “Україна. Подолання” відкрилася на форумі у Криниці

Фотовиставка “Україна. Подолання” відкрилася на форумі у Криниці

Фото
Укрінформ
Фотовиставка “Україна. Подолання” відкрилася у Криниці-Здруй в рамках XXVIII Економічного форуму, який триває з 4 і завершиться 6 вересня.

Участь у відкритті виставки взяв перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Як зазначають організатори, виставка ілюструє проходження і подолання Україною найжорсткіших викликів сьогодення – протиправної окупації частини її території, збройної та інформаційної агресії проти неї, а також показує відродження господарського потенціалу нашої держави. Українські та іноземні фотографи зафіксували пікові моменти у долі учасників Революції Гідності, захисників територіальної цілісності на сході України, дітей, які втратили батьків та, водночас, радість від перемоги, внутрішній запал до збереження ідеалів Майдану, цінування митей - тут і зараз. 

Фотовиставка “Україна. Подолання” відкрилася на форумі у Криниці / Фото: FB

Організатором проекту є благодійний Фонд "Інститут Громадської Дипломатії", а співорганізатором - Міністерство інформаційної політики України. Організаторами презентації проекту у Криниці-Здруй під час Економічного форуму є Український Інститут громадської дипломатії та посольство України в Польщі.

Читайте також: Кубів пояснив, чому Україна повинна входити до проекту Тримор’я

Як інформувалося, цьогорічний форум у Криниці, який триватиме до 6 вересня, відбувається під гаслом "Європа спільних цінностей чи Європа спільних інтересів?". У ньому візьмуть участь понад 4 тис. гостей - президентів, глав урядів, міністрів, парламентаріїв, експертів, бізнесменів, діячів культури та представників ЗМІ з понад 60 країн Європи, Азії та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-