Прем’єр не проти Фріз на посаді міністра у справах ветеранів

Прем’єр не проти Фріз на посаді міністра у справах ветеранів

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що не заперечує проти кандидатури Ірини Фріз від фракції БПП на посаду міністра у справах ветеранів.

Про це він заявив під час брифінгу у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що стосується Ірини Фріз, то я її знаю особисто і вважаю, що вона достатньо компетентна людина, фахівець, тому у мене заперечень щодо її кандидатури немає», - сказав Гройсман.

Він додав, що в рамках коаліції наразі ведуться консультації щодо кандидатур на посаду міністра з питань ветеранів, і після узгодження з коаліцією буде прийняте остаточне рішення.

«Коли буде узгоджено все з коаліцією, я скористаюсь своїм правом - внесу кандидатуру на призначення міністра з питань ветеранів», - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2017 року керівники та представники громадських організацій, які опікуються вирішенням проблем ветеранів АТО, ініціювали створення Міністерства у справах ветеранів.

27 лютого 2018 року Верховна Рада звернулася до Кабінету міністрів з вимогою створити на базі Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Міністерство у справах ветеранів.

18 червня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав парламентську коаліцію подати узгоджену кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів.

Фракція партії "Блок Петра Порошенка" підтримала кандидатуру депутата Фріз на посаду глави Міністерства у справах ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-