Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Як РІА Новості

Як РІА Новості "відсвяткували" 100 днів з моменту арешту Вишинського

Блоги
Укрінформ
Поки ви святкували і дивилися на техніку і гарнюніх курсанток, #МІПмоніторив інфопростір...

Щоб спаскудити нам свято, наші "закляті друзі" з путінського пропагандистського ресурсу РИА Новості вирішили "відсвяткувати" 100 днів з моменту арешту Кирила Вишинського, громадянина України, який за допомогою фіктивного підприємництва фінансував розміщення в українському інформаційному просторі матеріалів, що легітимізують порушення українського та міжнародного законодавства та збройне захоплення території незалежної держави, а потім і проведення незаконного референдуму в Криму, який не визнала Генеральна Асамблея ООН.

Як і очікувалося у цьому пасквілі відмітилися старі та надійні друзі російських пропагандистів - лідери західних журналістських організацій.

В тому числі пан Рікардо Гутіереш, який покритикував нашу офіційну відповідь щодо їх консьорнів.

"В ответе, опубликованном на той же платформе 12 июля, украинское правительство пытается оправдать арест. Но они приводят серию фактов, которые всего лишь являются частью профессии журналиста Вышинского и его коллег. Их упрекают в том, что они писали о референдуме в Крыму. Но это — работа любого уважающего себя журналиста. Из ответа видно, что работа Вышинского не подходила руководству Украины, и именно поэтому они решили обвинить его в государственной измене и арестовать", — отметил Гутьеррес.

Дозволю собі припустити, що пан Рікардо просто недочитав наш текст, бо він йому не був настільки важливий. Оскільки в іншому разі, мені доведеться припустити, що пан Рікардо свідомо маніпулює фактами на догоду російським пропагандистам!

В зв'язку з цим, ще раз змушений оприлюднити нашу позицію стосовно закидів у порушенні свободи слова в Україні (English)

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-