Геращенко: Перед голосуванням у ВР соціальні законопроекти мають “проходити” через Мінфін

Геращенко: Перед голосуванням у ВР соціальні законопроекти мають “проходити” через Мінфін

Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко під час роботи ІХ сесії наполягатиме, щоб стосовно кожного законопроекту соціального характеру перед голосуванням Міністерство фінансів обов'язково надавало висновок щодо реалістичності їх фінансування з Державного бюджету.

Про це вона зазначила на своїй сторінці у Facebook за підсумками роботи другого дня міжнародного  волонтерського  та ветеранського  форумі «Там, де ми - там Україна».

"Буду наполягати, аби всі законопроекти і ініціативи, що мають соціальний характер, обов’язково перед голосуванням мали висновок уряду, Мінфіну, на предмет реалістичності фінансування з бюджету. Бо вступаємо в передвиборчу пору, коли буде багато солодких обіцянок, нереалістичних популістських ініціатив, й не хочеться, аби популісти брехали ветеранам й приймали нереалістичні закони", - зауважила Геращенко.

Читайте також: Геращенко вступилася за Чорновол: Таня пройшла справжній вишкіл

Водночас вона уточнила, що в своєму виступі на форумі "Там, де ми - там Україна" проаналізувала роботу ВР і влади щодо модернізації сектору безпеки та соціалізації ветеранів.

"Говорили про завдання нової парламентської сесіі. На мою думку, важливим є прийняття закону про гуманітарне розмінування, про визнання статусу політв’язнів", - додала перший віце-спікер.

Як повідомлялося, у Києві протягом 22-23 серпня в Мистецькому арсеналі тривав міжнародний волонтерський і ветеранський форум “Там, де ми – там Україна”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-