Порошенко: Ворог зрозумів, що з кордонів Україну не візьмеш

Порошенко: Ворог зрозумів, що з кордонів Україну не візьмеш

Укрінформ
Ворог зрозумів, що після відбудови української армії Україну з кордонів не візьмеш, і намагається дестабілізувати ситуацію всередині держави через п’яту колону, пропутінських політиканів, провокаторів.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи перед співробітниками ситуаційного центру Головного управління Нацполіції у Дніпрі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми зупинили ворога, і ворог зрозумів, що Україну з боку кордонів, коли ми маємо сильну армію, не знищити. І він робить спробу підірвати стабільність нашої держави зсередини через п’яту колону, через пропутінських політиканів, через провокаторів, через злочинців”, - сказав Порошенко.

Водночас він зазначив, що зупинити ворога всередині країни може український народ зусиллями новоствореної національної поліції.

Читайте також: Українську армію посилять не лише на Донбасі - Порошенко

При цьому Президент наголосив, що інколи правоохоронцям за захист миру і спокою в державі доводиться платити дуже високу ціну. Зокрема, він нагадав, що нещодавно у Харкові біля будівлі міськради від рук злочинця загинув патрульний поліцейський Дмитро Кірієнко.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 20 серпня п'яний чоловік влаштував стрілянину перед будівлею і в будівлі Харківської міськради. Він смертельно поранив поліцейського Дмитра Кірієнка і тяжко поранив охоронця, а також стріляв у бік машини, що проїздила повз міськраду. Чоловіка було застрелено поліцейськими. Розслідування здійснюється за статтями, пов’язаними з умисним убивством, посяганням на життя правоохоронця і замахом на вбивство водія і пасажирів автомобіля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-