Кабмін відпустив Микольську вчитися до Стенфорда

Кабмін відпустив Микольську вчитися до Стенфорда

Укрінформ
Уряд звільнив Торгового представника України та заступника міністра економрозвитку і торгівлі Наталію Микольську з посади за власним бажанням у зв'язку з переїздом до США на навчання у Стенфордському університеті.

Про це поінформував міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу подякувати Наталії Микольській, яка сьогодні присутня, за спільну роботу, яку ми проводили протягом 2,5 років. Вона йде навчатись у Стенфордський університет... Вона написала заяву і, відповідно, переходить на навчання. Дякую уряду, яку підтримав нагородження Микольської почесною грамотою Кабміну", - сказав Кубів.

Він додав, що виконання обов'язків Торгового представника України буде покладено на першого заступника міністра економрозвитку Максима Нефьодова.

Як повідомлялося, Микольська виборола право на участь у стипендіальній програмі для лідерів з України «Ukrainian Emerging Leaders Program» одного із найбільш авторитетних ВНЗ світу - Стенфордського університету в США.

Читайте також: Микольська анонсувала другий етап “Експортної революції” у жовтні

За даними Мінекономрозвитку, одночасно з роботою дослідника в Стенфордському університеті Микольська продовжить підтримувати команду Мінекономрозвитку та напрямок міжнародної торгівлі у статусі радника першого віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва.

Стипендіальна програма для лідерів з України «Ukrainian Emerging Leaders Program» - програма Стенфордського університету, розроблена для підготовки українських політичних діячів, юристів, соціальних підприємців, бізнесменів, а також лідерів громадських організацій. Навчання триває 10 місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-