Холодницький відмовився коментувати твіт посольства США щодо репутації прокурора

Холодницький відмовився коментувати твіт посольства США щодо репутації прокурора

Укрінформ
Голова САП Назар Холодницький відмовився коментувати твіт посольства США, в якому йшлося, що «у сучасній демократії прокурори, які маніпулюють свідками і перешкоджають правосуддю, подають у відставку».

За його словами, він піде у відставку після завершення терміну його повноважень або тоді, коли сам захоче це зробити, зазначив посадовець в інтерв’ю для НВ.

«Я піду у відставку у двох випадках: коли закінчиться термін повноважень чи коли я прийму це рішення сам», – зазначив він.

Читайте також: НАБУ вже підготувало позов щодо догани Холодницькому

Холодницький відмовився коментувати твіт посольства США, в якому йшлося, що «у сучасній демократії прокурори, які маніпулюють свідками і перешкоджають правосуддю, подають у відставку заради збереження репутації своєї установи та верховенства права».

«Коментувати твіти дипломатичних установ я не можу. І питання якісь обговорювати з іноземцями – питання внутрішнього українського існування – я також не буду», – додав він. 

Як раніше повідомляло агентство, НАБУ підготувало позов до адміністративного суду, яким оскаржить рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів про винесення керівнику САП Назару Холодницькому дисциплінарного покарання у вигляді догани.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-