Новий директор НІСД розказав, що можна протиставити агресору

Новий директор НІСД розказав, що можна протиставити агресору

Укрінформ
Агресору, який випереджає Україну в ресурсах, слід протиставити синергію, поєднання знань у різних сферах і спроможність діяти спільно та швидко.

Про це заявив новопризначений директор Національного інституту стратегічних досліджень (НІСД) України Ростислав Павленко під час зустрічі з колективом інституту.

“Обговорив з колективом Національного інституту стратегічних досліджень пріоритети і задачі на найближчий період.  Коли агресор випереджає в ресурсах, маємо протиставити синергію, поєднання знань у різних сферах і спроможність діяти спільно та швидко”, - йдеться у повідомленні.

Павленко також повідомив, що екс-очільник НІСД Володимир Горбулін займатиметься у Національній академії наук тим, що  “зможе зробити тільки він”. 

“Працюємо в одній команді й у повній взаємодії. Дякую Президенту України за честь очолити Національний інститут стратегічних досліджень і сприяти тому, щоб напрацювання найкращих в країні системних аналітиків найбільш повно втілювались в життя”, - зазначив він.

Павленко також додав, що залишається радником Президента України з гуманітарних питань.

Читайте також: Порошенко подякував Горбуліну за внесок у розвиток України

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко 30 липня звільнив Володимира Горбуліна з посади директора НІСД у зв'язку з переходом на роботу до Національної академії наук України і призначив  очільником інституту Ростислава Павленка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-