Турчинов прокоментував ситуацію зі значками “Почетный железнодорожник

Турчинов прокоментував ситуацію зі значками “Почетный железнодорожник"

Укрінформ
Повинна бути не лише моральна, а й кримінальна відповідальність за фінансову підтримку країни-агресора у випадку, коли в Росії закуповуються речі, які можуть вироблятися в Україні.

Про це заявив журналістам у Києві секретар РНБО України Олександр Турчинов, коментуючи намір ПАТ “Укрзалізниця” закупити в Росії знаки  “Почетный железнодорожник", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вибачте, але коли ми вже там якісь бляшки замовляємо у Росії, то це просто ганьба. Мені здається, що повинна бути не лише моральна, а й кримінальна відповідальність за фінансову підтримку країни-агресора. Ті, хто закуповує у Росії такі речі, які можуть вироблятися в Україні”, - сказав Турчинов.

Читайте також: Голова УЗ наказав припинити купляти у Росії значки “Почесний залізничник”

Раніше перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов повідомив, що "ПАТ “Укрзалізниця” придбала по прямому договору без тендера у “Российские железные дороги” значки "Почетный железнодорожник" у футлярі на суму 181 927 рублів (96 штук).

Пізніше в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов доручив зупинити процедуру закупівлі знаків “Почетный железнодорожник”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-