До суду прийшов новий адвокат Януковича

До суду прийшов новий адвокат Януковича

Укрінформ
До Оболонського районного суду прийшов новий адвокат екс-президента Віктора Януковича  Олександр Байдик.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У коментарі журналістам він заявив, що минулого тижня підписав договір з Януковичем.

Також він зазначив, що у справі багато матеріалів, і йому треба час на ознайомлення, щонайменше місяць.

Водночас, судді ще не вийшли з нарадчої кімнати, де вони розглядають клопотання про залучення безоплатного адвоката. Байдик - платний адвокат.

Читайте також: Адвокати Януковича зірвали дебати - суддя

Як повідомлялося, ще в квітня суд у справі про держзраду Януковича запланував розпочати судові дебати, але згодом повернувся до допиту свідків.

Пізніше початок судових дебатів призначили на 30 липня, але адвокати Януковича не прийшли на засідання і суд переніс дебати на 31 липня. Сьогодні ж адвокати екс-президента Віктора Януковича залишили засідання Оболонського райсуду, вчергове зірвавши судові дебати.

Оболонський райсуд Києва 29 червня 2017 року ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-