Запрацював штаб БПП до президентських виборів

Запрацював штаб БПП до президентських виборів

Укрінформ
Запрацював передвиборчий штаб Блоку Петра Порошенка до президентських виборів.

Про це розповів заступник голови парламентської фракції БПП Сергій Березенко в інтерв'ю інтернет-виданню "Главком".

"На цей момент запрацював штаб. Я не хочу розкривати деталей, думаю, що скоро ви самі побачите активні дії", - сказав він.

Березенко не назвав керівника передвиборчого штабу, але зазначив, що керівником кампанії є Ігор Гринів. "Є відмінність між керівником кампанії і керівником штабу. Штаб – це як військо, це виключно тактика. А кампанія – це планування та стратегія. Пан Гринів як раз і є класичним керівником кампанії", - підкреслив депутат.

Він розповів, що всі  фігуранти штабів БПП, починаючи з 2014 року, будуть брати участь у передвиборчому процесі,  кожен буде мати свій «відрізок» роботи. 

"Можна сказати, що Петро Порошенко є кандидатом у президенти в своєму штабі. Можливо, трошки більше, ніж просто кандидатом. Бо остаточні та базові рішення не можуть ухвалювати без його участі", - відповів він на запитання щодо керівника штабу. 

При цьому Березенко не став коментувати результати "спекулятивної соціології" щодо рейтинговості кандидатів: "Я не стану вам брехати та займатися відвертим популізмом. Так, визнаю, безумовної перемоги в першому турі не буде. Але буде перемога у другому турі".

Березенко вважає, що виборець Порошенка – це освічений українець середнього віку, який думає про перспективу цієї країни та хоче бачити її незалежною, вільною від тотального впливу однієї чи іншої сторони. 

Читайте також: Кандидат від БПП пішов з "лави запасних"

"Це люди, які хочуть інтегруватися в Європу, які вважають, що задля результату треба довго і важко працювати. У нас партія правоцентристська, класичного виборця можна порівняти з республіканцем у США. Це ті, хто вважає, що держава має менше втручатися в економіку, що мають бути збережені класичні українські традиції, національні цінності. Церква, безумовно, має об’єднувати нас через духовні речі, що надаватимуть країні підтримку. Я думаю, що люди переоцінять ситуацію і проголосують за Петра Порошенка, коли спробують глибше розібратися, що саме пропонують інші кандидати", - підкреслив він.

Чергові вибори Президента України мають відбутися 31 березня 2019 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-