У Кабміні пояснили, навіщо осучаснюють держслужбу

У Кабміні пояснили, навіщо осучаснюють держслужбу

Фото
Укрінформ
Зараз в Україні відбуваються реформи, які, зокрема, покликані осучаснити державну службу, щоб покращити життя в країні. 

Про це сказав державний секретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко під час Форуму знайомства студентів Української Академії Лідерства, повідомляє урядовий портал.

«Зараз ми робимо реформу державної служби, осучаснюємо саме розуміння державної служби. Державна служба це не якась там перевага. Ми працюємо для того, щоб нам з вами в цій країні жилось комфортно, якісно, безпечно. Це ті пріоритети, які ми можемо почути від Прем’єр-міністра», - наголосив Бондаренко.

Державний секретар порадив менше звертати увагу на інформацію про те, що все погано, а краще подивитьсь навколо: «Якщо ви чуєте закиди зрадофілії – відкидайте їх. Подивіться, як змінюється країна. Наприклад, подивіться на ті сервіси, які створюються і спрощують життя людям, яким менше доводиться стикатися з чиновниками».

За його словами, перед сучасною молоддю відкрите широке вікно можливостей.

«Я бажаю, щоб ваш запал щось робити нікуди не зник, щоб ви зрозуміли, що саме ви є нашим сьогоднішнім девізом Ukraine now. Саме ви now робите перетворення для ваших батьків, майбутніх дітей і я хочу, щоб ви зробили це найкраще», - підкреслив Бондаренко.

У свою чергу керівник Української Академії Лідерства Роман Тичківський зауважив, що присутність державного секретаря КМУ на заході засвідчує, що молодь є пріоритетом для розвитку нашої держави.

Читайте також: Кабмін призначив урядового уповноваженого з питань управління державним боргом

«Моя порада: не марнуйте свій час: сьогодні, наступні 10 місяців і впродовж свого життя. Прийшовши і обравши Академію Лідерства ви приймаєте її цінності. І нас це сильно мотивує, адже засвідчує, що в Україні твориться великий лідерській рух молодих людей», - зазначив він.

Форум знайомства студентів Української Академії Лідерства відбувся в Мистецькому арсеналі, де зібралися 220 абітурієнтів віком від 16 до 19 років. Дівчата та хлопці, які пройшли  жорсткий конкурсний відбір, адже на одне місце претендувало 14 охочих, протягом 10 місяців здобуватимуть знання в Академії.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-