Цього тижня відбудеться зустріч у форматі

Цього тижня відбудеться зустріч у форматі "нормандської четвірки"

Укрінформ
Зустріч на рівні політичних директорів зовнішньополітичних відомств країн "нормандської четвірки" відбудеться наприкінці цього тижня в Берліні.

Про це заявив статс-секретар, заступник голови Міністерства закордонних справ РФ Григорій Карасін, повідомляє Дзеркало тижня.

"Наприкінці цього тижня має відбутися на рівні политдиректоров країн нормандської четвірки зустріч у Берліні, де буде розмова про те, як нам просуватися в реалізації мінських домовленостей. Там поговоримо", - сказав Карасін журналістам, відповідаючи на прохання прокоментувати позицію Москви щодо можливості проведення референдуму на Донбасі.

Читайте також: США не підтримують референдум на Донбасі – Держдеп

Як повідомлялося, авторитетне американське видання Bloomberg повідомило з посиланням на джерела, що президент РФ Володимир Путін розповів на зустрічі з дипломатами про свою пропозицію провести "референдум" в ОРДЛО. За його словами, цю пропозицію він озвучив у ході переговорів з президентом США Дональдом Трампом у Гельсінкі 16 липня. Одне з джерел повідомило, що Трамп попросив Путіна не обговорювати "референдум" на прес-конференції після саміту, взявши час на роздуми.

У МЗС України категорично відкинули ідею проведення ще одного псевдореферендуму на окупованій території під дулами російських автоматів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-