Гройсман заявив, що готовий об'єднуватися з усіма здоровими силами у Раді

Гройсман заявив, що готовий об'єднуватися з усіма здоровими силами у Раді

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман задля ухвалення важливих для розвитку економіки законодавчих рішень готовий об'єднуватися з усіма здоровими силами у парламенті. 

Про це він заявив під час робочої поїздки до Київської області, виступ транслював телеканал "112 Україна".

"Я думаю, що, як завжди, виборча кампанія буде накладати свій відбиток на відповідну роботу взагалі в цілому, тому що, напевно, буде більше лозунгів, більше закликів за все хороше і проти всього поганого, але я буду завжди намагатись конструктивно вибудовувати стосунки з українським парламентом і об'єднуватись із здоровими силами, які готові не кидатися в політичну боротьбу, а служити державі в першу чергу, а потім вже боротись за своє світле політичне майбутнє", - сказав Гройсман.

У відповідь на запитання, чи готовий він об'єднатися з якоюсь конкретною політичною силою, Гройсман зазначив, що "об'єднаний з усіма". 

"Ви знаєте, коли було закриття сесії, у своєму виступі я просто по-людськи подякував усім - і тим, хто заслуговує, і тим, хто не заслуговує, тому що вважаю, що від парламенту дуже багато залежить. Тому що нові закони, нові правила можуть або швидко розвивати економіку, або повільно, можуть загострювати проблему або вирішувати. І я б дуже хотів, щоб парламент цього скликання і до виборів усе ж таки проявив усі здатності прийняти правильні рішення для українців. Це дуже важливо. Я на це розраховую і на це буду направляти всі свої можливості", - запевнив очільник уряду.  

Читайте також: Гройсман: Прийдуть вибори, і я скажу, що робитиму

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на обговоренні звіту уряду за 2017 рік з регіональними ЗМІ 27 лютого заявив, що планує брати участь у наступних парламентських виборах 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-